Naslovna942x276

NAZIV PROJEKTA: SVI ZA LEĆEVICU, ZAŽELI- program zapošljavanja žena- faza II, Broj Ugovora U.P. 02.1.1.13.0426

 

Ukupna vrijednost projekta je 1.446.989,70 kuna, te je Ugovor potpisan u Svibnju 2021.godine. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”. Prijavitelj projekta je Općina Lećevica, a partner je Hrvatski zavod za zapošljavanje- regionalni ured Split i Centar za socijalnu skrb Kaštel Stari. Cilj projekta je povećati zapošljivost žena te povećanje razine kvalitete života starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju na području općine Lećevica. Kroz projekt je zaposleno 15 teže zapošljivih žena koje se brinu o 90 starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju, a koje se ujedno i educiraju za zanimanje gerontodomaćice. Projekt doprinosi ostvarenju specifičnog cilja 1. Strategije ukupnog razvoja Općine Lećevica za razdoblje 2015-2020, unaprjeđenjem kvalitete života stanovnika povećanjem opsega javnih usluga (mjera 1.1) te se nadovezuje na Strategiju razvoja urbane aglomeracije Split.

 

Faza projekta: Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava je potpisan u svibnju 2021., te je na 12 mjeseci sklopljen Ugovor o radu sa ženama potpisan krajem lipnja 2021., kada su iste počele sa radom. U sklopu projekta su zaposleni koordinator projekta i administrativno financijski djelatnik-viši referent.

 

Prilozi:

- Odluka o financiranju

Natječaj za radno mjesto gerontodomaćica

- Poziv na intervju

 

Vezani članci:

SAMOĆA JE NAJTEŽA “Sve je potrebno i dobro, ali najviše nam treba razgovor i kavica!” 

- Općina Lećevica potpisala 15 Ugovora o radu za gerontodomaćice u sklopu projekta "Svi za Lećevicu - Zaželi, program zapošljavanja žena - faza II"

- Općini Lećevica odobren nastavak EU projekta "ZAŽELI"

Uspješno je završeno obrazovanje i osposobljavanje žena zaposlenih na projektu "Svi za Lećevicu", Zaželi, program zapošljavanja žena, faza II

Završen rad gerontodomaćica na projektu „Svi za Lećevicu“ zaželi – program zapošljavanja žena – faza II 

 

EuropskiSocijalniFond 02

 

izbori lokalni 2021 logo za web

 

 

Imovina Logo

 

Ra Lasta LOGO 760x646 1