Naslovna942x276

 

NAZIV UGOVORA: Brownfield Lećevica „Multifunkcionalni centar fra Ante Konstantina Matasa“- Urbana aglomeracija Split, ITU mehanizam, ref. oznake KK. 06.2.2.12.0002

 

Potpisan je ugovor o bespovratnim sredstvima u lipnju 2020. godine, ukupne vrijednosti projekta 4.680.437,73 kn. Projekt je sufinanciran iz Operativnog programa Konkuretnost i kohezija 2014.-2020. Obuhvaća revitalizaciju zapuštene brownfield lokacije u Lećevici na kojoj će se obnoviti napuštena i zapuštena građevina te urediti zemljište/okoliš oko nje, a koja će se provedbom projekta staviti u funkciju multifunkcionalnog centra društvene i javne namjene. Na taj način stvorit će se visokokvalitetni uvjeti za održavanje širokog spektra događanja i aktivnosti iz područja društva, kulture i gospodarstva usmjerenih na unaprijeđenje kvalitete života lokalne zajednice i Urbane aglomeracije Split u cijelosti.

 

Faza projekta: Provedeno je javno savjetovanje, objavljen je u EOJN otvoreni postupak nabave, te se u listopadu očekuje početak radova na rekonstrukciji zgrade u što spada uređenje prostora za djelovanje lokalne samouprave općine Lećevica i povezanih javnih ustanova, prostori za održavanje društvenih, kulturnih i edukativnih događaja te uređenje čitaonice.

 

- Glavni projekt 

 

Prilozi:

- Odluka o financiranju

- Poziv na dostavu projektnih PrijedlogaRadovi na rekonstrukciji multifunkcionalnog centra fra Ante Konstantina Matasa (13.09.2021.)

- Foto galerija

Stara zgrada u Lećevici postala suvremeni centar

 

EU FondRegionalniRazvoj

 

 

 

 

 

izbori lokalni 2021 logo za web

 

 

Imovina Logo

 

Ra Lasta LOGO 760x646 1